27 sausio, 2011

Blogadienis

O šiandien zuikis nagrinės vieną iš mistiškiausių ir depresuotai XXI amžiaus visuomenei aktualiausių temų: kaip kovoti su bloga nuotaika. Nes visiems mums būna tokių dienų, kai nors bėk, rėk ar galvą į sieną daužk, o nieko nenori, tik pradingti. Arba kad visi kiti pradingtų ir jums nekvaršintų galvos su atsakomybėm, pasaulinio masto problemom ir naujausiais gandais apie Radžio gyvenimo subtilybes.
Sprendimas no. 1
Susisukti į kamuoliuką ir pramiegoti blogadienį.
Rezultatas: neveiksminga. Radžio gyvenimo subtilybės vis tiek lieka svarbiausia Kakadu tema, todėl net ir išsisukę iš kamuoliuko su juo susidursite. Tai vėl sugadins jums nuotaiką, plius, jūsų problemų (o tuo labiau pasaulinio masto problemų!) tai neišspręs.
Sprendimas no. 2
Surūkyti pakelį cigarečių per dieną. Arba suvalgyti kilą šokolado (tiems kas nerūko)
Rezultatas: neveiksminga. Tada jūs dar padidnsit pasaulinio masto problemas, nes patręšit dirvožemį nuorūkom (arba šokolado popierėliais), o jūsų pačių problemų tai vėlgi neišspręs (šokolado atveju dar ir svorio priaugsit). Neišgaruoja jos, parazitės, kartu su dūmais, nors tu ką.
Sprendimas no. 3
Eiti out.
Rezultatas: pusiau veiksminga. Atitraukia jūsų dėmesį dviem dienom (antrą atsigaudinėsite, todėl neturėsite laiko įsijungti Kakadu), o tada jausitės sociable ir šiaip kažką per savaitę gero nuveikę tai galbūt eisit ką nors tikrai gero nuveikt. Svarbiausia- nekvescionuoti gėrimo svarbos ir priimti tai kaip socialinę normą. Trūkumai: jūsų problemų tai vis tik neišpręs.
Sprendimas no.4
Pabandyti išspręsti savo problemas.
Rezultatas: neįmanoma. Paprasčiausiai todėl, kad neįmanoma. Ypač per blogadienį. Bet pabandykit, jei jums išeis, tai išeis kartu su blogadieniu.

Taigi, socialinės blogos nuotaikos analizės metu mes pasiekėme vieną conclusion: išeities taško nerasta. Tiesiog tikėkitės kad praeis.
The end. Zuikis eina susisukt į kamuoliuką, tada surūkyt dar vieną cigaretę, pasvajot kad problemos jau išsisprendė (ir kad pasauly įsivyravo taika ir harmonija) ir eis ruoštis out. Ir lauks blogadienio pabaigos.

Hugs and kisses

2 komentarai:

Augustė rašė...

o aš maniau, kad tu ten bent jau Radžio gyvenimo nematai ir dėl to turėtum būt laimingesnė už 90proc lietuvių.
Vis dėlto. Aš manau, kad blogadieniai yra savotiškai gerai, nes tada pagaliau tu užmiršti visus reikalus ir susikoncentruoji tik į save ir savo problemas. O juk yra gerai skirti dėmesio sau! (čia šiaudo griebimosi metodas, į viską žiūrėti iš gerosios pusės, nors šiaip ir tame nematau prasmės. Duokš penkis, valio blogadieniui :) )

Sky rašė...

mano blogadienis baigėsi. ir ačiū dievui! Kad ir koks slapta geras jis būtų, eina jis velniop.
p.s. ėjimas out tikrai padeda :D
šokoladas nepadeda. voliojimąsis lovoj irgi...