18 sausio, 2011

Einam out arba zuikis grįžta į gyvenimą

Pagaliau pagaliau zuikis pagrįžo į gyvenimą. Vakar dienos esių atidavimo proga darėm Media studies social ir visi ėjom out.
Taigi, šios dienos tema- gėda, kurios pridaro alkoholis ir kaip atpažinti kietą klubiuką.
Pradėkime nuo alkoholio.
Faktas no. 1
Kai esi girtas, visi tampa tavo draugais. Taip ir atsimena zuikis kaip klykdamas glėbiasčiavosi su žmonėm, su kuriais gyvenime nebuvo šnekėjęs. Shame.
Faktas no. 2
Kai esi girtas, visi tampa gražūs. O gal ir netampa. Galbūt tas vaikinas šiaip pasiglėbiasčiuoti norėjo, tai jam ir nebuvo svarbu graži ar negraži, pažįsta ar nepažįsta, galės po to pirmadienį paskaitoj į akis pasižiūrėti ar negalės. O blogiausia, kad paglėbiasčiavo pusę kurso, tad net neįsivaizduoja zuikis kur jam tada iš vis akis dėti reikės, jei į visas pažiūrėti negalės.
Faktas no. 3
Kai esi girtas, sugebėjimas pereiti per miestą su masyviais aukštakulniais tikrai nepagerėja. Visai. Bent tiek gerai, kad klumpa kojos, o tau net nesvarbu. Ir kitiems nesvarbu, nes ir patys nepaeina. Užtat kojas dar dabar skauda, zuikis patapo truputuką disabled.
Faktas no. 4
Kai esi girtas, tavo paslaptys tampa visų paslaptimis. Taip ir susižinai, kad pusė tavo kursiokių yra miegoję su kitom merginom. Yay media.
Faktas no. 5
Blogiausia visada laukia ryte. Visada. Atsikeli, pamatai kad miegi ne savo lovoj (neklauskit), peržiūri rankas ir pagal štampus ir etiketes prisimeni kur buvai ir ką gėrei (Sam Jacks treble vodka £1.95) ir tada supranti, iš kur tas siaubingas galvos skausmas. 

O dabar dalis apie klubiukus. Kaip atpažinti kiečiausią.
Step 1 
Kiečiausio klubiuko įėjimas visada brangiausias. Tai negarantuoja, kad jums bus linksma, kad gros gera muzika ar susirinks išskirtinė publika. Tiesiog kuo brangiau, tuo kiečiau.
Step 2
Prie kiečiausio klubiuko visada didelė eilė. Juokingai didelė eilė. Nes visi nori pabūti kietam klubiuke, smagu ten ar ne.
Step 3
Kiečiausiame klubiuke tiek žmonių, kad neįmanoma šokti, kalbėtis o galiausiai net ir kvėpuoti. Taigi visi kietuoliai susispaudžia kaip sardinės ir migruoja iš vieno klubiuko galo į kitą- mat daugiau nėra ką veikti.

Štai ir trys pagrindiniai kietumo požymiai. Kadangi kietasis klubiukas buvo toks kietas, tai zuikio draugai pasimetė minioje (o patikėkit, kai kažkas ten dingsta, jo surasti neįmanoma) ir zuikis liko šokti su mielu nepažįstamuoju. Mielas berniukas, net nesigraibė.

The end.
Štai jums trumpas introduction ką reiškia eiti out in dreamland UK. Šiaip smagu, aš tiesiog mėgstu daug burbėti.

Hugs and kisses

3 komentarai:

paranoid rašė...

Ryšium su zuikio koketiškai tobulu blog'u, norėčiau (tiksliau jau skyriau) skirt stylish blog apdovanojimą (http://blog.paranoid.lt/2011/01/ammmmmmcfghmaaemm-ir-kiti-garsai.html), kuris masiškai plinta po lietuvišką blogosferą. Tad - tag, you're it!

Laurute rašė...

Smagus tavo blogas. Visada saunu tautieciu esanciu uzsieniuose rasliavas aptikti. :)

Sky rašė...

Oh God, kaip miela iš jūsų pusės. Maloniai nustebinta ir įkvėpta :)
Stylish bloggs? Sounds like an idea, eisiu ir aš ką panominuot xoxo