08 sausio, 2011

Naujametinių esių kronikos

Jūsų rožinis zuikutis/vedlys (nors paskutiniu metu vedlio pareigas apleidęs) sugrįžo. Iš motherland LT sugrįžo. Gerai ten zuikiui ir jau nebe vedliui buvo. Sniego iki kaklo, o autobusai vis tiek važiuoja. Ir Kalėdos gerai buvo. Tokios šiltos, šeimyniškos. Abejos zuikio Kalėdos (tiems kas nežino, zuikis neapsiriboja vienomis Kalėdomis per metus).
Tingi zuikis daryti šiandien temą ir apie ką nerimto pasakoti. Ir apie rimtą pasakoti tingi. Matot, vargšą zuiki vėl esės prispaudė. Tik šį kartą- 3 vienu metu! Aš irgi sakau, kad čia zuikių teisių pažeidimai. Per daug laisvės zuikiui, o kaip jūs tikriausiai nežinote, jis visai neturi valios, nei lašelio. Taigi, kai univeras duoda 5 mėnesius parašyti vienai esei, mėnesį- kitai ir dar mėnesį- trečiai, viskas galiausiai vis tiek užsibaigs tuo, kad zuikiui tenka 3 esės per savaitę. No fun.
Užtat ir rašau dabar bloggą. Nes kai esės spaudžia, visada atsiranda neatidėliojamų darbų. Pvz rašyti bloggą. Išsisiurbti kambarį. Susitvarkyti spintelę virtuvėj. Spoksoti į sieną ir svajoti, kad esės jau parašytos. Paskutinis darbas svarbiausias ir zuikio pats pačiausias.
Dar vienas dalykas (pažadu, paskutinis, ir einu rašyti esės): galbūt (GALBŪT) tai, kad visai neturiu valios mokytis reiškia, kad univeras buvo klaida? Galbūt po metų, kai tikrai tikrai to norėčiau, aš daug labiau atsidėčiau mokslams? Tai galioja ir jums brangieji- ar esate įsitikinę, kad tai, ką dabar darote yra būtent tai, ko norite? Nes viena didelė pasaulio negerovė- tai pasiduoti visuomenės spaudimui. Stoti bet kur vien todėl, kad visi stoja, pirkti Blackberry vien todėl, kad kiti jį turi and etc.Užtat mano Naujametinių pasižadėjimų sąraše garbingą pirmą vietą užimą punktelis "atrasti gyvenime kryptį". Ir suprasti, ko noriu ir kodėl noriu. Va va, tebūnie čia geras palinkėjimas Jums Naujų metų proga- supraskite kur ir kodėl einate.

Hugs and kisses,
Jūsų rožinis zuikutis

1 komentaras:

Unknown rašė...

Visada atsiranda akimirkų, kai abejojame ar ką darome nėra klaida. Ir dažniausiai visas gyvenimas yra 'tos krypties' ieškojimas.. :)
p.s. esės nugalimos - nepasiduok! :))