14 sausio, 2011

Iš po knygų kalno

Sveiki, brangučiai. Iš po knygų kalno jums mojuoja Jūsų zuikis. Vis dar rašau esę. Ir kaip nerašysi, kai parazitė pati nepasirašo. O bandžiau. Porą dienų įtemptai spoksojau į PC ekraną ir laukiau, kol esė iš dangaus nukris. Deja deja. Teko lįst po knygų kalnu ir skaityt tokius įstabiai jaudinančius straipsnius kaip Utilization of Mass Communication by the Indivual ar net Opposing Conceptions of the Audience: The Active and Passive Hemispheres of Mass Communication Theory. Zuikis linksminasi. 
Šiaip tai radau naujus namus. Gyvenu bibliotekoj. Keliuosi ryte (apie 13 ar 14 h), lendu į dušą, papusryčiauju ir einu į biblioteką. Ten su Caroline jau turim savo kambariuką ir tuoj baigsim išgert visą kavą iš automato. Kai pabosta mokintis, mes einam rašinėt žinučių į kitų žmonių eses, kol jie nueina nusipirkt kavos ar parūkyt. Taip ir gyvenam. Ant pusryčių ir cigarečių. Ir ant knygų kalno. 
Jau parašiau 2 eses (3000 žodžių), liko tik viena (4000 žodžių). Tiesą sakant, man jau bloga nuo to rašymo. Net į fb neinu, kad tik nereikėtų dar kam ko rašyt. 
Nieko, brangučiai, jūs nesijaudinkit, zuikis kaip nors. Parašys. O tada turės dvi savaites atostogų!!! Eisim out.
O dabar eisiu į muziejų. Stebėsiu kaip po jį juda lankytojai. Ir kaip šimto metų senumo puodelis reprezentuoja tapatybę. 
Oh, dar kai kas. Kas nors iš stojančių į dreamland UK kitais metais skaito zuikio sapaliones? Nes jei taip, pasisakykit, papasakosiu kaip rašyti motyvacinį ar dar kokį brudą.


Su daug meilės,
Jūsų zuikis
xoxo

5 komentarai:

Justinas rašė...

Aš skaitau jau seniai, bet nestosiu. :) Kokios tų esių temos?

Unknown rašė...

Na mano anketa dėl studijų jau išsiųsta ir laukia atplauksiančių atsakymų :))
Pagalvojus, vienas vargas tos esės, o dar kai angliškai.. :)

Lola Bu rašė...

Skaito, skaito. Kaip įstosiu, vopšče neįsivaizduoju, bet tarkim.

Unknown rašė...

skaitau ir stoju :)paraiška kaip jau išsiųsta, tad patarimų apie motyvacinį tikrai nebereikia :) vat kaip tik ir dabar įtempčiausias laukimo laikotarpis..

Unknown rašė...

Sveika!! Aš stoju į Film Studies ir vienas universitetas esė prašė apie filmą parašyt. Realiai jau parašiau, bet truputį susikonfuzinau KAIP rašyt. Ty neaiskus tokie elementarūs apipavidalinimo dalykai kaip sriftas, pastraipu atitraukimas.. Gal gali pagelbet? :)