23 sausio, 2012

Tvarka bus. Kaip Lietuvoj visus tuoktis priversim

Valanda su Rūta. Ar tik santuokoje galima šeima?

Žiūrėjo šiandien zuikis LT laidelę, griaužė skrebutį susisukęs į pižamą ir rankytėm plojo: pagaliau Lietuvoj tvarka bus. Šaunuoliai konservatoriai, įteisins šeimą TIK per santuoką, tada iš karto visi bėgs tuoktis ir Lietuvos demografiniai rodikliai iš kart iš kart rekordines aukštumas pasieks. Visi tik vaikus perės ir vargo nematys, nes juk saugiai jausis. O saugiau jausis todėl, kad TIK santuoka bus teisiškai apsaugota, o tuos visus nesusituokėlius nusidėjėlius ne tik kad Dievas į dangų neims, bet dar ir visi pomidorais galėsim apmėtyt, kad gėdytųsi savo nusidėjėliškumo. Fui.
Ak tie konservatoriai mūsų didžiavyriai, Lietuvą išgelbės. Sakė jie ten laidelėj kad va Europa baigia išmirti, nes pas juos šeima galima ne tik susituokus, bet ir susimetus. Ir tegu miršta! Jei ten gėjai laisvai gatvėmis gali vaikščioti tai kam mums ta Europa, velnių kraštas kažkoks. O va Lietuvoj tiek vaikų susituokėliai prigimdys, kad visą Europą galėsim nukonkuruot. Gal net ir emigrantai grįš. Ką jie toj Europoj, kai Lietuva tvarką daryt pradėjo. Galės į gimtinę grįšt, visi susimesim, laužą susikursim, šašlo išsikepsim, gal vieną kitą įstatymą konservatoriai dar pakoreguos, gal tada legaliai visus 'benkartus' ant to laužo galėsim mest. Vis tiek jiems "širdys sudaužytos" (kabutėse konservatorių žodžiai), nes jie nesupranta kodėl tėvų pavardės skirtingos. Ne gyvenimas jiems šiaip ar taip su skirtingom pavardėm.
Sakot, brangiausieji, kad skamba kaip viduramžiai? Na jau, na jau. Čia kitaip. Kitaip ir taškas. Konservatoriai nesakė kodėl kitaip, tik sakė kad taip reikia.

"Jeigu  atsiras daugiau šeimų kurios sekmadienį skirs Dievui, vakarą skirs bendrai maldai tikiu nuoširdžiai, kad tokios šeimos nesiskirs". Teisingai! Myli nemyli, muša ar nemuša, patinka nepatinka, pasimelsim visi ir praeis. Dievas kokių stebuklingu lietumi palis ir visi nustos skirtis ir dar daugiau vaikų pradės gimdyti.
Jau konservatorių planas ima veikti. Jau zuikis bėgs krautis lagamino, didins demografiją Lietuvoj. Dar kokių gerų minčių atsiveš zuikis! O kas jei mes su konservatoriais paimtume ir... uždraustume kontraceptikus??! Huh? Bet būtinai visi turės būt susituokę (nesusituokusius iš karto linčuosim). Tada visi santuokoj daug vaikų turėtų gimdyt ir Lietuva praturtėtų (tik nežinau ar pinigais, greičiausiai vaikais, bet tai mes po to išspręsim). O visi tie, kuriems nepasisekė ir neišėjo susituokti dėl vienos ar kitos priežasties (gal kad vyrų Lietuvoj mažiau nei moterų), juos mes gėjams sušersim. Tvarka bus.

3 komentarai:

Chat Noir rašė...

Cha, cha nuosirdziai pajuokino ar sugraudino net nezinau, nes cia tiek daug tiesos ! ;DDDD

Augustė rašė...

Zuikis pyksta, nes suvokė, kad nuodėmėj gyvena :D

Laurute rašė...

Nuo to laiko kai išsiskyrė Heidi Klum ir Sealas, Madonna ir Guy Richie bei Demi Moore ir Ashtonas susvyravo mano tikėjimas santuoka. Dabar vien Bradas ir Angelina yra mano žiburiai ir santuokos vertybiu pavyzdys. :)