21 birželio, 2012

Chaosas viešąjame transporte! Popierinio bilietėlio galas

Va tai tau, tragedija Lietuvoj įvyko!!!

Gi pakeitė viešojo transporto bilietėlius. Ir visi susiėmė už galvų ir dejuoti pradėjo. Vajajai, kaip mes čia taip dabar, Lietuvoj tarsi 21 amžiuj gyvensim, su kažkokiom kortelėm važinėsim. Pft. Juk Lietuva tai pilių ir tradicijų kraštas. Tuoj seimūnai nubalsuos už dar jokiai Europai nematytą super pažangią šeimos politiką, kuri įteisins viduramžių šeimos modelį ir visi laimingai gyventume. Bet ne, tie nelemti elektroniniai bilietai, ta velnio technologinė išmonė. Mes gi Lietuvoj gyvenam, savo giriomis didžiuojamės. Tarsi mums gaila tų kelių medelių kur popieriniams bilietėliams paaukojam. Negaila. Ko mums gaila (zuikis remiasi komentarais po straipsniu), tai senų žmonių. Vargšeliai nabagėliai, jų smegenys jau seniai suskystėjo, nesugebės jie elektroninės kortelės prie ekranėlio pridėti, kur jau tau tokia pažanga.

Ir ne tik senų žmonių gaila. Ir jaunesni klykia, sako nesugebėsiantys autobusais naudotis... Baisu baisu. Zuikis skaito ir su siaubu galvoja, kaip jam čia reikės grįžti ir pratintis prie tokių stebuklingų sistemų. Kažkokios magijos su tais autobusais darosi.

Ir pabando zuikis pažiūrėti į viską iš kiek platesnio kampo... Ak ta Lietuva, popierinio bilietėlio įsikandusi, gėjus akmenimis užmėtanti ir stebuklinę viduramžių šeimos politiką garbinanti, nereikia jai 21 amžiaus.

xoxo
Zuikis


5 komentarai:

Laurute rašė...

Cha cha... Kaip visada puikūs pastebėjimai. :))) Net nežinojau apie šitą inovaciją Lietuvoje. :)

Ele rašė...

Gerai čia:-) Bet manau naujovės visada įtartinai priimamos, nes viskas tik pabrangsta nuo jų.

viz3 rašė...

Įsivaizduokit, kad žinot kiekvieną savo priešo žingsnį, žinot kur jis išleidžia kiekvieną savo litą, kur jis būna kiekvieną akimirką ir galit pasiklausyt kiekvieną jo žodį. Ir ką visa tai žinodama galėtumėt jam padaryt.
Ir tai įsivaizdavusi, pabandykit vėl pakrykštaut nuostabiųjų kortelių įvedimo proga.

Sky rašė...

Tačiau valstybė juk nėra žmonių priešas. Kaip tik, žinodami kas kur ir kada važiuoja jie galėtų patobulinti maršrutus, pasirūpinti, kad reikiamu laiku atvažiuotų reikiami autobusai ir tik palengvintų visų mūsų gyvenimą.

Viskas yra gerai, jei rašė...

Naujoves yra gerai, ir dar geriau, kai jos buna be trukumu ...