22 birželio, 2011

Ką zuikis tuos pastaruosius 2 mėnesius veikė

Zuikiui plęšia galvą, tai atėjo čia su jumis pablevyzgoti ir šiaip painkšti. Matyt ta laidelė kur žiūrėjo per tobulajį dreamland UK TV kalta. Mat buvo ji apie žemėlapius. Taip taip, apie tai kokie tie žemėlapiai nuostabūs ir kaip jie mus visus atspindi. Kad ir kiek zuikis mokytųsi cultural studies, gyvenime nesugalvotų kad gali būti atspindėtas XI amžiaus žemėlapio. O, pasirodo, gali.
O galbūt ir ne TV čia kaltas.
Visi brangučiai, kurie galvoja važiuoti studijuoti ir leimės dreamland UK ieškoti turėtų čia atkreipti galveles ir pasiklausyti zuikio inkštimo. Nes ir jums taip bus (*piktdžiugiškai kikena*).
Gyvenimo failas no. 1- vasara pas tėtuką nešiojant plytas, ar tai, kad zuikis būtų buvęs padavalka Palangos cepelininėje išsakyta per interviu laužytu Eastern Europe akcentu negarantuoja darbdavių susižavėjimo. Lygiai taip pat kaip ir asmeninės tapybos parodos ar pradėti Lietuviški bakalaurai nereiškia, kad esame pakankamai kvalifikuoti bent jau McDonalde burgerius pardavinėti.
Gyvenimo failas no. 2- no, Lithuania isn't next to Georgia, Africa or Bulgaria. No, it's not in Russia! And I am not Polish.
Gyvenimo failas no. 3- kartą gyvenime (tiksliau kiekvienais metais, kuriuos praleisiu universitete) zuikį aplanko kraustymosi džiaugsmai. Laimės kaip per Kalėdas. Šių metų bonusas- exciting adrenalino kiekis, mat reikia susirasti naują butą per savaitę, bo eisiu į gatvę (na tebūnie, po tiltu). Antras bonusas laukia tuomet, kai nueini į  nuomos agentūrą ir kad ir kiek tu jiems cituotum savo biudžetą, tave įtikinės, kad tas brangesnis kambarys geresnis, nes ten langas didesnis. Jokių atsikalbinėjimų.
Taigi, savaitė agentūrų ir aiškinimų kad Lietuva nėra Afrikoje gal ir galėtų buti skausmo priežastis.
Ne, vis dėlto tai tikriausiai laidelė kalta.

P.s. zuikis baisiausiai atsiprašo savo pačių pačiausių brangučių už tai, kad pamiršo turįs bloggą. Matyt agentūra smegenis išplovė tai ir pamiršo. Bet nieko, tuoj eis į gatvę miegot, ten pastoviai grynas oras, galva prašviesės, nebus ten TV tai nebus ir exciting laidelių apie žemėlapius ir viską tada zuikis prisimins.

Hugs and kisses
xoxo

1 komentaras:

Lola Bu rašė...

O, kaip malonu vėl sulaukti posto. Klausyk, man būtų žiauriai naudinga tavo privati konsultacija apie visokius stojimus ir motyvacinius ir šiaip, jei nepasididžiuotum. Parašyk, jei kada turėsi laiko lola_bu@ymail.com