25 sausio, 2012

Gyvenimo apžvalga

Šiandien zuikiui self-reflect'inimo diena.
Peržvelgė savo FB nuotraukas, paskaitinėjo savo sapaliones blog'e, susirašė savo ateinančio pusmečio paskaitų tvarkaraštį ir dabar sėdi ir self-reflect'ina.

Punktas no.1- kur dingo mano gyvenimas?
Visos mano fb nuotraukos tokios laimingos gražios ir saulėtos. Ir visos jos pasibaigia ties tuo momentu kai išvažiavau į Angliją. Nemoka zuikis džiaugtis naujais draugais. Užtat suprato, kaip smarkiai jam buvo pasisekę  kažkada turėti tikrus draugus. Nes dauguma kurie gyvena Anglijoje žaidža žaidimą 'aš kietas nes daug geriu'. Moralas- geri draugai and krūmų neauga.

Punktas no.2- aš tapau tuo, ko visą gyvenimą nemėgau.
Kaip aš pavydžiu Laurai (Dolce Vita by Laura), kuri sugeba matyti pasaulį pro rožinius akinius ir mylėti gerą maistą ir džiaugtis sidabriniu lietumi ir žavėtis pasauliu bei kelionėmis. Nes zuikis paseno. Patapo pilkąja mase, kuri logiškai išanalizuoja kiekvieną sidabrinio lietaus lašelį ir padaro išvada kad tai H2O. Nes pamiršo savo mylimiausių knygų citatas apie grožį, svajones ir meilę. Nes nebetiki grožiu, svajonėmis ir meile. Nes arbatėlę su draugais ant namo stogo stebint saulėlydį iškeistų į vakarą namuose žiūrint filmą. Nes zuikio svajonės numirė.

Punktas no.3- užtat laikausi visų (beveik visų ir beveik visada) savo Naujametinių pasižadėjimų.
Taip taip. Keliuosi 10 ryte, jau du vakarus iš eilės gaminau vakarienę, dirbu daug mažiau ir stengiuosi daugiau socializ'intis. O kovo mėnesį netgi išvažiuosiu savaitės atostogų į Londoną! Zuikio pasaulyje tai didelis pasisekimas.

Punktas no.4- noriu ir galiu keistis.
Visas šitas self-reflect'inimas privedė zuikį prie išvados, kad reikia keistis. Ir kad galiu keistis. Vienintelė problema- bala žino ko zuikis nori.

Taip kad brangiausieji, jei turit kokių laimės paslapčių, zuikis jų laukia išskėstomis rankomis. Dabartinis zuikio planas- paromantiškėti ir surasti tuos pamestus rožinius akinius.

xoxo

3 komentarai:

Laurute rašė...

Ei ei, tai bent apakau, kai pamaciau, kad mane zuikis kaip pavyzdi pristate... Ar skaitei paskutini mano irasa? As va panasiai irgi self reflektinu. Sedziu ant grindu ir valgau pica su lipniais sparneliais. Ir tarsi to dar nebutu gana, ziuriu britiskus serialus... Britiskus serialus... Jauciuosi nezinau kur nupuolusi ar papuolusi... Tik tokioj situacijoj yra du variantai. 1. Sakyt, vaje, na ir nusiritau. Koki cia junk food slamsciu, ir koki junk cia ziuriu... Arba 2. Sakyt, na ivairoves delei visai neblogai. Nuobodybe ir nieko gero. Bet toks jau gyvenimas dabartinis mano, kuris ne be mano pagalbos toks patapo. Tai nors pasidziaugsiu, kad sparneliai skanus. :) Tai va tokia mano optimizmo paslaptis. O tas jausmas, kai pasiziuriu laimingas nuotraukas irgi vis aplanko... Atrodo, kaip smagu buvo anksciau. Beje mano blogu nesivadovauk. Cia sudedu tik geresnes akimirkas, kad pasikelciau sau nuotrauka, kai liudna pasidaro. Visa liudesi ir nusivylima dazniausiai islieju draugams emailais, o ne atviroj erdvej. Tai ir atrodo, kad mano tas gyvenimas rozinis. Bet kai dar labiau pasensi, suprasi, kad roziniu gyvenimu NEBUNA. Tai reik kartais truputi ji paspalvinti.

Anonimiškas rašė...

na jei pades pabandyk zuiki siek tiek pasvajot apie tai koks gyvenimas gali but grazus ir pabandyk i viska paziuret siek tiek kitokiom akim. Na taip gal kartais tai sunku, taciau tai imanoma.
Na jei dar pades pabandyk pagalvot koks rytojus gali but grazus ir negalvot kad lietus tai H20.
Jei tau pasidarys siek tiek geriau pagalvok, kad pasaulyje yra zmoniu kuriems labiau nesiseka nei tau.
Galiausiai gi viska galbut near tai blogai kaip tau atrodo, o jei kas pabodo pabandyk tai pakeist :)

Anonimiškas rašė...

Džiaugiuosi, kad Zuikis susiruošė aplankyt "savo" vaiką, vaikai padeda bent trumpam pažveglt pro jų rožinius akinius... :) ir labai liūdna, kad naujametiniam pasižadėjime nėra punkto apie dažnesnį grįžimą į Lietuvą arba Gario supažindinimą su Justinu.. :)