20 kovo, 2012

Viena iš mėgiamiausių zuikio temų- burbėti ant Lietuviško TV. Tai nutinka kartą į pusmetį kai zuikis aplanko Londoną arba Lietuvą ir to TV pamato. Šiandien zuikis Londone, kur lanko savo utiutiuką krikštasūnį kuriam kątik suėjo 2 ir kurio didžiausias hobis yra kamuoliukai.
Labai jau keistas tas Lietuviškas TV. Pagrindinės jo temos: kaip Lietuvoj nėra gyvenimo (kiaušiniai tuoj kainuos 7LT už 10vnt.), kaip valdžia ką iš kur nors pavogė (kažkoks seimo didžiavyris padarė avariją ir pabėgo) ir svarbiausia- kokie visi lievi.
Tai labai išskirtinis žanras, sudarytas iš jaunos vidutinės klasės žurnalistės su gražia šukuosena ir pūsta striukele ir senų, girtų arba kaime gyvenančių žmonių. Tada ta jauna žurnalistė eina pas tuos žmones į namus ir aiškinasi jų santykius. Tie žmonės rėkia rėkia vienas ant kito, o puikioji žurnalistė stovi ir klausinėja 'ne į temą' klausimų:
- Tu man sveikatą suėdei, Alfonsas tu!!!!!- šaukia Anzelmutė.
- Aš tau nieko neskolingas, tave iš kapo su žolelėm ištraukiau!- nesutinka Myša ar tais Paša ar Saša.
- Į teismą aš tave paduosiu! Aš tau dešimt metų tokius lašinius pirkau. Tu man riešutus apsiputojęs ryjai!
O mūsų žavioji žurnalistė stovi kampe ir cypsi:
- Ar jau išsakėte savo nuomonę, Anzelmute? Ar jau išliejote širdį?
Šiandien zuikis matė gal 3 tokias laideles.

Juk ne toks Lietuvoje gyvenimas..? Ne viskas ten pilka, purvina ir girta.
Bet štai sėdime mes visi susisukę ant minkštų sofučių, bijome į lauką nosį iškišti ir žiūrime tą mitišką sunkų gyvenimą. Tarsi lygintume save ir 'Juos', tuos 'netikėlius' ir mums taip gera šilta viduje darytųsi kad mes ne 'Tie'.
Juk ne tokios Lietuvos mes norime ir ne taip ją pristatome. O brangieji, taip lengva patikėti kažkuo, ką tau vis kiša ir kiša ir sako kad kitaip nebūna.

Piktas zuikis siunčia linkėjimus iš Londono
ir sako kad Lietuvoje negali būti taip blogai, kaip mes patys galvojame
xoxo

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Priminsiu, kad kiausiniai tuoi sieks 7 lt. taip pat kaip ir litras benzino, o algos mazesnes uz minimuma, taigi pasvarstom kaip toi lietuvoi.
P.s klimatas ir tas negelbeja , nes visiskas shhh
:)

Anonimiškas rašė...

Ei, galetum dazniau parasyt, smagu man paskaitinet cia... ;D