14 gegužės, 2012

Gėjai balzebubai

10 priežąsčių kodėl gėjų santuoka turėtų būti uždrausta:

1. Būti gėjumi tiesiog nėra natūralu. Mes niekada neturėtume pripažinti nenatūralių dalykų, tokių kaip akiniai, poliesteris ar oro kondicionieriai.
2. Gėjų santuokos skatina kitus žmones tapti homoseksualiais, tokiu pat būdu, kaip bendravimas su aukštu žmogumi ir jus patį padarys aukštu.
3. Gėjų santuokos legalizavimas atvers žmonėms duris į visokių keistenybių praktikavimą. Žmonės tikriausiai užsimanys tuoktis su savo augintiniais, kadangi jie turi teisinę padėtį ir gali pasirašyti santuokos kontraktą.
4. Heteroseksuali santuoka egzistuoja jau labai ilgai ir visai nepasikeitė (tradicija!). Moterys vis dar laikomos vyro nuosavybe, juodaodžiai negali tuoktis su baltaodžiais, o skirybos yra nelegalios.
5. Heteroseksuali santuoka praras savo vertingumą jei ir gėjai galės tuoktis. Ir tada Britney Spears 55 valandų trukmės just-for-fun santuoka neteks savo šventumo!
6. Heteroseksualios santuokos yra naudingos, kadangi jose gimsta vaikai. Gėjai, nevaisingos poros ir seni žmonės neturėtų būti leidžiami tuoktis, nes mūsų vaikų namai dar nėra visiškai užpildyti ir pasauliui reikia daugiau našlaičių.
7. Akivaizdu, kad visi gėjų vaikai irgi bus homoseksualūs, kadangi visi heteroseksualų vaikai yra heteroseksualūs.
8. Gėjų santuoka nėra priimtina religijai. O juk gyvename teokratinėje* valstybėje, kur religija yra primesta visai šaliai. Štai kodėl mūsų šalyje teegzistuoja viena religija.
9. Vaikams yra žalinga, kai namuose nėra abiejų: vyro ir moters pavyzdžių. Štai kodėl mes kaip visuomenė neleidžiame vienišiems tėvams auginti vaikų.
10. Jei gėjų santuoką būtu legalizuota, mūsų visuomenės pamatai sutrupėtų. Mes niekaip nesugebėtume prisitaikyti prie naujų socialinių normų. Niekaip. Taip pat kaip niekaip nesugebėjome priprasti prie mašinų, paslaugų sektoriaus ekonomikos ar ilgesnės gyvenimo trukmės.

*Teokratinė valstybė- valstybė, kurios aukščiausia valdžia priklauso dievams arba religiniams vadovams.

Deja, kad ir kaip zuikis būtų norėjęs, šitų punktų pats nesugalvojo. Originalus tekstas čia:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4142223_700b_v1.jpg
Siūlau jį perskaityti, nes daug kas pražuvo vertime.

Apkabina ir bučiuoja,
Zuikis
xoxo

2 komentarai:

Laurute rašė...

Uždėjau šitą pas save ant Facebooko, tai tokia kontroversija prasidėjo komentaruose, kad teko nuimt... Pasirodo, kiek žmonių jautriai reaguoja į humorą...

Sky rašė...

Oh dear...
Gaila kad nespėjau pamatyti, norėčiau paskaityti komentarus.