11 lapkričio, 2010

Zuikis yra back from London

Zuikis yra back from London.
Sėdi susigūžęs po antklodėle, graužia apelsinus ir rašo varganą 1000 žodžių esę, kurios deadline jau rytoj! Zuikis sako neptinka.
Nekartokit mano klaidų, brangieji, nepasilikit visko paskutinei dienai... Et, net pati šito patarimo neklausyčiau.
Anyways, atėjau pasirodyt viešoj erdvėj, kad žinotumėt jog dar gyva, sveika ir neturiu maisto. Reikia į parduotuvę šokuoti, o lauke taip šalta (><)
Dar norėjau išreikšti didžiulį meilę Londonui. Brangieji, paklausykit zuikio, važiuokit į Londoną, ten vis tiek geriausia, šilčiausia, šviesiausia, gražiausia, maloniausia. Newcastle mielas miestelis. Tikrai gražus. Ir pigus. Ir universitetas geras (na, vienas geresnių šalyje), bet... Bet jam kažko trūksta. Judesio ir beribės erdvės. Londone gyvenime gatvėje nesutiksite pažįstamo (na, nebent esat kaimynai, zuikio teorija čia turi spragą), o Newcastle pastoviai susiduri su kuo nori ir nenori. Gal ir gerai. Gal turėtų zuikis džiaugtis ir mažiau vienišas jaustis.
Nors kur tu būsi vienišas, kai tavo geriausias draugas yra Jurgengenas Herbermasas iš 19 amžiaus parašęs migdančiai įdomų straipsnį apie public sphere. Kartu mes žaidžiam žaidimą: perskaityk tą straipsnį neužmigęs. Et, vis pralošia zuikis, jau savaitę žaidžia ir niekaip nesugeba laimėti...
Nepykit už chaotišką įrašą. Matyt alkis smegenis išgraužė. Arba šaltis. Vienas iš dviejų. Mes keturiese (aš, Jurgengenas iš 19 amžiaus, alkis ir šaltis) esam puikus team'as, eisim esės rašyti. O kai parašysim, jums įdėsim, kad žinotumėt kas yra public sphere.
Tarp kitko, reikėtų ir zuikiui savo straipsnį parašyti nepeziojus kvailų įrašų blogge. Reikia Lietuvą apšviesti, kad žodis "žiniasklaida" nė iš tolo neatspindi tikrosios 'media' reikšmės. Gal net geriau už Jurgengeną parašyčiau! Turėsim mes su juo naują žaidimą: kuriam pavyks užmigdyti daugiau žmonių.

Zuikis jus myli ir bučiuoja
xoxo

2 komentarai:

Augustė rašė...

siūsim tau sausą maisto davinį į Angliją :D

Sky rašė...

Pageidaučiau drėgno- pasiilgau šampės :D