14 gruodžio, 2010

8th circle

All men that say 'you don't need to loose weight, you're too skiny already' should be banished to the deepest pitch of hell. Parazitai. Per tokius ir priaugi svorio. Ima rodytis, kad net McDonaldas tavo klubus tik siaurina ir tas papildomas sausainis TIKRAI nenutupia tau ant liemens.
Viskas, nuo šiandienos man Kalėdinis adventas, pasninkauju. Kas dieną- tik po vieną sausainėlį. Na gerai, du...tris! Tris daugiausiai! Nesmerkit, juk vis dėlto Kalėdos, pats sausainių metas. Nors imbierinių dar nekepiau, neturiu formelių. Sakė- ne problema, kepk kvadratais... Bet ką su tais kvadratais, nulis Kalėdinės nuotaikos. Iškepsiu Šeimą! Pamatysit, mano brangiosios, šiandien pat iškepsiu ir įmesiu nuotrauką.
Taip ir padarykime- šiandienos tema- Kalėdos.
Braukiu dar vieną dieną savo kalendoriuje, dar keturios- ir pradedu savo kelionę motherland LT. Lėtai, bet vis šis tas.
Nežinau ką jums ir pasakyt apie tas Kalėdas- nejaučiu jokios Christmas spirit ar merry feelings of the season. Neturiu Kalėdinės eglutės. Neturiu su kuo dalintis karštu šokoladu su mažais zefyriukais ant viršaus. Net Baileys neturiu!
Užtat pašnekėkim apie ką nors, kur mano kompetencija didesnė. McDonaldus, pavyzdžiui. Šiandien mačiau, kaip mažas kūdikėlis valgė tą šlamštą. Jam buvo kokie metukai ir jis kimšo kimšo, net ausytės linko. Bet žinot kas blogiausia? McDonaldai turi tas mažytes kūdikių kėdutes,  kad jiems patogiau būtų. Kad geriau kimštųsi. Tuomet ir pradėjau galvoti- WTF. Ar tokios vietos kaip MC turi teisę turėti tokias kėdutes. Aišku, kad turi. O neturėtų turėt! Neturėtų propaguoti vaikų nuodijimo. Iš vis, tėvai su vaikais iki 6 metų iš vis neturėtų būti ten įleidžiami. Sakot, diskriminacija? Bet ką daryti... Nenoriu inicijuoti idėjos, kad dreamland UK- blogio kraštas ir tik čia vaikai nuo vaikystės valgo burgerius. Čia yra ir protingų žmonių. Bet lygiai taip pat- ir neišsilavinusių. Nepagalvojančių, kad ne visas maistas yra maistas, nesuvokiančių ir net nežinančių, kad vaikams to šlamšto valgyti iš vis nereikėtų. Vargšas vaikutis. Skamba kvailai. Tarsi nebeturėčiau kuo skųstis, todėl pradedu kabinėtis prie kažkokių smulkmenų, bet... Negalėjau žiūrėti kaip jis kemša kemša. Aišku, nemirs. Bet vis tiek nereikia.

Piktas zuikis
xoxo

Komentarų nėra: