11 gruodžio, 2010

Zuikio depresinmetis arba Gari, po velnių, grįšk namo

Not happy.
Pavargau- daug esių vienu metu.
Nesijaučia Kalėdų. Net imbierinių sausainių nekepiau. Iš vis, nebeatsimeu kada turėjau laisvą minutę.
Šiandienos voliojimąsis lovoje nesiskaito, nes šiandien I'm in pain. Supratau, kad visiškai netoleruoju alkoholio.
Buvo fun kai vakar 3h ryto sėdėjau mieste ir niekaip negalėjau išvikviesti taxo. O taxą kviesti reikėjo, nes buvau ties užmigimo riba. Fun.
Ir Gario (kambarioko) šiandien nėra. Turbūt dirba. Mes su juo nusprendėm kad būsim best friends forever. Dienos quote: how can I be your best friends if I hate you. lol Nors tikriausiai jums nejuokinga. Nieko tokio.
Ir užsiregistravau vairavimo egzaminui. Naujų metų išvakarėse. Vien apie tai pagalvojus darosi bloga. Is it just me, ar iš tikrųjų Regitra skleidžia blogą aurą..?
Bandžiau gilintis į Veiningerio darbą Sex and Character.Šiaip visą gyveenimą jo nekenčiau, bet imu keisti savo nuomonę. Mes su Gariu dažnai ginčijamės dėl to. Jis sako kad I'm a sexist towards my own sex lol
Dar išvažiavo Živilė. Į Lietuvą, mėnesiui. Not nice.
Ir dar atradau Vivaldi. Winter part from 'Four seasons'- inlove.
Ir dar nežinau kam rašau šitą įrašą. Jame nei esmės nei prasmės. Tiesiog žinokit, kad dar gyva. Vos vos, bet gyva. Baigia primušti angliškos cigarečių kainos, darbas, kurio labai nemyliu, tai, kad Gario nėra namie ir tai, kad Živilė išvažiavo. Užtat eisiu kada į daydate, jie visada pakelia nuotaiką.
Oh, dar viena nereikšminga aktualija- mane užkniso maisto gaminimas. Šiuo metu gyvenu ant šaldytų picų, McDonaldo ir sausainių. Net šokolado neturiu! Toks tas gyvenimas in da dreamland UK. Bent jau autai pradėjo važiuoti.
Zuikis moja, linki geros žiemos ir eina ruoštis į darbą. Kas gali būti smagiau nei 5 valandos ant aukštakulnių wearing a fake smile.

Komentarų nėra: