25 liepos, 2011

Zuikis idiotas

Šiandienos zuikiaus inkštimo priežastis- žmonės kurie nesupranta užrašų 'Glass bottles only'. Ypač tuomet, kai normalus konteineris stovi už 5 centimetrų nuo to, skirto stiklui.

Bet gana inkšti. Šiandien noriu pasidalinti su jumis, brangieji, savo super duper, neužpatentuota (!) ir įstabiai neveiksminga gyvenimo teorija. Matote, aš, kaip ir priklauso rožiniam zuikučiui, naiviai ir nuoširdžiai tikiu tuo, kad norint pakeisti pasaulį, reikia pradėti nuo savęs. Jei nori, kad žmonės šypsotųsi, nesėdėk susiraukęs. Jei nori gyventi tarp žmonių, kuriais gali pasitikėti, duok jiems šansą ir neįtarinėk. Hm, kaip keistai kątik priminė Dostojevskio 'Idiotą'. Oh, there's a fun fact, toje knygoje pirmą kartą pasakyta garsioji frazė: 'grožis išgelbės pasaulį'.
Taigi, brangieji, kol kas apie savo gyevnimo teoriją galiu pasakyti tiek- ji tiesiog nuostabiai neveiksimga. Tu sakyk visuomenei, kad ja tiki, tai tau nesumokės pusės algos. Bet žinot ką, idiotai būna laimingiausi žmonės pasaulyje. Nes jie tiki, kad gyvena geresniame pasaulyje. Ir svajoja, kad jį galima padaryti dar geresniu. Ir kai visuomenė juos muša ir iš jų juokiasi, idiotai sugeba ją pateisinti.
Todėl nusprendė zuikis, kad bus idiotas.

1 komentaras:

Karolina. rašė...

Palaiminti idiotai, nes jie laimingiausi žmonės žemėje!!