08 spalio, 2010

Love, peace and Lithuania

Sveiki mano brangiausieji ir brangiausiosios,

Šiandien jūsų Guru/rožinis zuikutis suteiks jums the ultimate informacijos apie išgyvenimą Newcastle. Tai geriausias dalykas kokį tik galimą atrasti. Ypač tada, kai ne tu jį atrandi, o jis pats tave suranda! Taigi, dabar visi nubėgam į Youtube, įsijungiam tą dramatišką melodiją su būgnais (juk žinot apie ką aš!) ir klausom išplėtę ausytes (ausis galima išplėsti? O.o ). Zuikis puikis jums pristato Newcastle Lietuvių society! O taip, ji yra, ji oficiali ir ji valdo (žmoniškai kalbant reikėtų sakyti it rocks). Vieną saulėtą dieną, kai gulėjau ties mirties patalu (freshers flu) iš savo "em...mielos" draugės lietuvės išgirdau, kad organizuojamas kažkoks lietuvių meetas. Todėl staigiai pamiršau apie mirties patalą, įkaliau paracetamolio, užsimečiau akinius nuo saulės ir išlėkiau tų stebuklingų nematytų negirdėtų lietuvių ieškoti. Pakeliui pasiklydau, bet tai ir taip akivaizdu, tikriausiai net nereikėjo minėti. Anyways, back to the story. Taigi, kai pagaliau suradau tą meetavietę, man net akyse nušvito. Nors zuikis ir internacionalių pažiūrų, tačiau taip gera turėti grupę visiškai nepažįstamų žmonių, su kuriais galbūt neturi nieko bendro, bet vis tiek visi su tavim bendrauja, nes tu Lietuvis. Iš L dideliosios. Ir jie visi tokie gražūs! Tokie lietuviški. Ir nelietuviškai malonūs ir draugiški. Net nemokamai sausainį gavau!

Pala, nukrypau nuo temos. Ak ta mano rožinė galvytė... Tai štai, grįžtam prie lietuvių society. Kaip jie sako, jų tikslas yra vienyti tautiečius (eit kartu gert), padėti naujokams integruotis (parodyti kur yra lietuvių parduotuvė, kad galėtume baronkų nusipirkt) ir organizuoti popaskaitinę veiklą (eit kartu gert). Lietuvių ten daug ir visokių, tik spėk žvalgytis.

Palaukit, dabar zuikis tuoj surimtės ir nuoširdžiai nuoširdžiai pasisakys. Tą society sudaro tikrai nuostabūs žmonės. Aišku, viskas priklauso nuo sėkmės, galbūt tie kas stos kitais metais paklius į visai kitą aplinką. Bet pabandyti verta. Nueikit į pirmą meetą, pasižiūrėkit kaip kas vyksta. Tie žmonės (trečiakursiai ir antrakursiai) viską perėjo patys ir vieni kitus susirado irgi patys. Ir sukūrė society, pateikė viską kaip ant lėkštutės- imk ir džiaukis. Todėl kvaila būtų nepabandyti, kai žmonės patys siūlosi palengvinti jums gyvenimą. Juk tai ne tik naudinga informacija apie tai, kaip kas kur mieste vyksta, kartu tai ir moralinis komfortas, kad nesi vienas.

Gerai, kažkaip nepatinka zuikiui nuoširdžiai kalbėt. Dar suskystės... Be to, ir laiko nebeyra, Liverpoolis laukia (zuikis važiuoja siaust, galės parvešt jums kokį atviruką!). Taigi, viso įrašo apibendrinimas- imk 5 svarus (elektroninius), eik į www.unionsociety.co.uk, susirask Lithuanian Students society, susimokėk 8 svarus ir tapo gyvenimas taps išpildytas. The end.

apkabinu ir bučiuoju,
ir į Liverpoolį išvažiuoju!

Komentarų nėra: