03 spalio, 2010

Rock on!

Koks šleikščiai rožinis šitas blogas! Net bloga darosi. Noriu rudo. Bet pakeist nemoku... Et, nežinau kaip jūs čia ateinat ir dar žiūrit į tą spalva, tikrai nežinau.

Ar atsimenate, kaip jūsų zuikis i Newcastle važiavo, buto ieškojo... Pasižadėjo viską apie Nwcl papasakot bet taip to ir nepadarė... Nes išsigando! Jūs baisiausiuose košmaruose nesusapnuotumėte to, ką jūsų vargšas trapus zuikis matė. Jau buvo ties riba prie univero metimo. Bet nemetė zuikis. Nes rado sau mielą jaukų urvelį su didele dvigule lova ir židiniu. Ir sėdi dabar zuikis prie tuščio židinio savo studentiškai sujauktam kambary ir studentauja.
All in all, atėjau pasidalintis uni life įspūdžiais. Newcastle rocks! Brangieji ir brangiosios, niekada nebūčiau to sakius, jei nuoširdžiai taip negalvočiau, bet... Išsilavinimas užsieny valdo. Vakarėliai čia tokie kaip filmuose, su žmonių nešiojimais per minią (been there, done that), alum sulietais drabužiais (not very proud of it but done that too) ir cigaretėmis pradegintom mylimiausiom suknelėm (wish I haven't done that though). Ir mokslo kokybė rocks. Hard core rocks. Tiesiog matai iš žvilgančių dėstytojų akių, kaip jie trokšte trokšta griebti tave ir neštis į žinių pasaulį... Zuikis nejuokauja! (ar aš iš vis kada juokaučiau...).
Plius visas univeras yra super high tech and ultra cool. Jau apsisprendžiau kad gyvensiu bibliotekoj, nes ten yra viskas, ko kiekvienam padoriam zuikučiui galėtų prireikti. Nors daugiau ten daiktų, kurių zuikučiui nereikia, nes jis neįsivaizduoja kaip jais naudotis. Nevermind.

Tik kaip jūsų visažinis visamatis Guru norėčiau jus perspėti dėl vieno dalyko- kad ir koks hight tech univeras būtų, kad ir kokių ultra cool vakarėlių jis rengtų, niekas niekad niekur ir niekaip neatbaidys parazito vienatvės. Zuikis gal ir turi žavų draugą prancūzą, kietų berniukų kompaniją, nenustygstančią vietoje ispanę, kuri yra mieliausias žmogus pasaulyje, puikius kambariokus, su kuriais galima jaustis kaip namie, vokietaitę, kuri...em, miela...ir pora lietuvaičių, kurios...em...mielos, bet zuikiui trūksta. Trūksta ir taškas. Neverkšlenant ir nesiskundžiant, be draugų dar zuikiui trūksta šiukšliadėžės kambary, pjaustymo lentelės, veidrodžio, stalinės lempos, folijos, plastikinių dėžučių maistui sudėti, kelių dėžių kambary ir "labas rytas" kiekvieną kartą, kai pramerkia akis.

Tai tiek šį kartą.
Visada jums atsidavęs,
Jūsų rožinis zuikutis
xoxo

Komentarų nėra: