16 spalio, 2010

O.o

"Keista čia tai, kad piktinamasi, jog tokios laidos rodomos, bet nesipiktinama, kad tokios laidos gausiai žiūrimos." L. Jonušys
Ar žiniasklaida kalta dėl žmonių dvasinės ir intelektualinės degradacijos ar žmonės kalti dėl to, kad nereikalauja (ir taip nesuteikia jai galimybės) iš žiniasklaidos aukštesnio lygio turinio?
Ką pasirinktumėt, brangieji: skaityti Šiaurės Atėnus ar Žmones?
Ką žiūrėtumėt: Kakadu ar BBC?
Štai jums ir atsakymas. Todėl neverta burbėti ant valdžios, kai nieko nedarai, kad ji tokia nebūtų.


Btw, šnekėjau su trečiakursiais politikos ir ekonomikos studentais ir jie sakė, kad Kubilus- didis žmogus ir tautos išvaduotojas. Liepė neišprususiam zuikiui neklausyt to, ką sako per Kakadu ir geriau paskaityt istorijos vadovėlį, kur rašoma kad būtent Kubilius sutvarkė Lietuvą po Sovietų Sąjungos ir tos krizės. Dar sakė kad Kubilius važiuos į dreamland UK ir skaitys paskaitą, bo Lietuva, kaip tokia maža ir silpna šalis gana gerai atsilaikė prieš krizę.
Dar girdėjai, kad Lietuvoj maistas supermarketuose per naktį pabrango vos ne kelis kartus. O žmonės turguje nesupranta kodėl, nes jiems gamybos kaštai nepadidėjo...

Tai kaip ten pas jus, kas iš tikrųjų vyksta? O.o

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tikrai pabrango Kelmės grietinė - dabar 3,45 (tiesa, tokia kaina jau buvo prieš kokius 2 metus) lygininant su metų senumo 2,49 lt. Dar, sako, pabrango grikiai, bet kadangi aš valgau mėsą - negaliu patvirtinti.